2 Egg
125 gr sukker
90 gr hvetemel
1 ts bakepulver
FYLL
7 plater gelantin
3 dl kremfløte
3 eggeplommmer
90 gr sukker
1/2 sitron
1 ts vaniljesukker
500 gr cottage cheese
1 dl jorbærsyltetøy
GARNERING
melis og 3 ss mandelflak
Smør og strø en springform 22 cm i diameter.
Pisk egg og sukker til eggedosis,tilsett melog bakepulver.Fyll røren i formen og stekes på nederste rille i 20 min.Hvelv kaken,og del den i to bunner når den er avkjølt.
Lag fyllet:Legg gelantinplatene i kaldt vann.Pisk fløten.Pisk eggeplommene med sukkeret,tilsett skal av revet sitron + saften. Ha i vaniljesukker,cottage cheese og pisket krem.Smelt de krystede gelantinplatene i et kokekar over svak varme og rør det inn i kremen.Legg papir eller folie i bunnen av formen hvor kaken ble stekt.Stryk halvparten av syltetøyet på den enebunnen.Legg bunnen i formen med sylttøy suden opp.Ha på kremen og smør resten av syltetøyet på den andre bunnen som legges oppå toppen.La kaken stå 4 timer i kjøle skapet.Dryss på melis på tooen og mendelspon rundt kaken før servering.