Ingredienser
Marengs:
3 eggekvitar
3 dl sukker
1 dl mandlar, hakka med kniv
Is:
1/2 l kremfløyte
3 eggeplommar
150 g sukker
2 stk doble daim
Tilberedning
Bunn:
Stivpisk kvite og sukker
Hakk mandlar og bland inn
Legg bakepapir i ei vanleg kakeform
Legg marengs utover og steik i ca. 1 time på 125-150 grader
Is:
Pisk krem
Pisk eggeplommar og sukker for seg sjølv
Knus daim og bland alt forsiktig
Legg oppå nedkjølt marengsbunn
Sett i frys (i minst 3 timar)
Skal kremfløten piskes før den blandes med det andre? 🙂
Nydelig kake. Høstet masse skryt:-)
NAM! 🙂
Denna ble himmelsk go 🙂 for de som er veldig glad i daim kan man godt ka 3 dobble i 🙂