Ingredienser
8 sjøtungefileter
Salt og pepper
Smør
1 rødløk
2 ss rødvineddik
1 ts sukker
150 g smør i terninger
2 ss estragon, finhakket
4 vårløk (rullet i brødkrum)
1 ss smør, smeltet
1 dl brødkrum
200 g små gulrøtter
Tilberedning
Strø salt og pepper på filetene. Rull dem sammen. Legg filetene i en ildfast form og damp dem i 4-6 min.
Kutt rødløk i små biter. Kok opp rødløk, eddik og sukker. Pisk inn smør i terninger. Smak til med salt og finhakket estragon.
Rens vårløk, forvell i lettsaltet vann. Pensle vårløken med litt smeltet smør og vend dem i brødkrum.
Skyll og skrell gulrøttene. Kok dem i lettsaltet vann.
Anrett fisken på grønnsakene. Hell smørsausen over fisken.