Ingredienser

8 sjøtungefileter
Salt og pepper
Smør

1 rødløk
2 ss rødvineddik
1 ts sukker
150 g smør i terninger
2 ss estragon, finhakket

4 vårløk (rullet i brødkrum)
1 ss smør, smeltet
1 dl brødkrum

200 g små gulrøtter

Tilberedning

Strø salt og pepper på filetene. Rull dem sammen. Legg filetene i en ildfast form og damp dem i 4-6 min.

Kutt rødløk i små biter. Kok opp rødløk, eddik og sukker. Pisk inn smør i terninger. Smak til med salt og finhakket estragon.

Rens vårløk, forvell i lettsaltet vann. Pensle vårløken med litt smeltet smør og vend dem i brødkrum.

Skyll og skrell gulrøttene. Kok dem i lettsaltet vann.

Anrett fisken på grønnsakene. Hell smørsausen over fisken.