Ingredienser:
1 pakke nudler (legg de i kaldt vann før du gjør noe annet=
200 g kyllingfillet
4 ss soya bean sauce
2 ss sort søt soyasaus
1 ss fish sauce
3 kløfter hvitløk
olje til steking
3 egg
5 ss sukker
1 pakke bønnespirer
3-4 vårløk
1 ts sodium glutamat
til servering: hakkede peanøtter, agurk, lime og chilipulver i små skåler
Tilberedning:
Del kylling og vårløk i små biter. knekk 3 egg og visp lett sammen. skyll bønnespirene.
varm olje i en wok og stek kylling og hvitløk. ta nudlene ut av det kalde vannet (sjekk at de er myke. kaldt vann gjør at de ikke kleber så mye) ha nudlene i woken. bland i soya bean sauce, fishsauce, soyasaus, sukker og glutamat, og rør godt. bland i vårløk. smak til!
Hell eggeblandingen i et «hjørne» av woken mens eggene stivner litt. etter et par minutter mixer du egg og nudler. Ha i bønnespirer til slutt, bland godt.