Ingredienser
4 egg
4 kopper sukker
Piskes til eggedosis
300 gram smeltet smør
2 kopper melk
3 ts bakepulver
4 ss kakao
5 1/3 kopper mel
Tilberedning
Stekes på 200 grader i ca 25 – 30 min
Glasur:
300 gram melis
1 1/2 ss kakao
2 ts vaniljesukker
3 ss kaffe
100 gram smeltet margarin
fulgte oppskriften, funket som bare det. brukte 1 1/2 dl i stedet for en kopp. og langpanne til å steke kaken i akkurat 30 minutt. synes heller ikke det var mye sukker i forhold til andre sjokoladekaker jeg har laget.
Denne oppskriften er god. Hvis deigen er ca 5 cm høy passer det fint i 10-15 min med varmluft. Jeg brukte en langpanne på ca 45 x 30 cm
4 kopper sukker ?? hvor mye er det ?? Kan man ikke oppgi dl eller gram ???
En utrolig lett kake å lage, men også kjempe god 😀 Saftig og god! Men min stod i rundt 45 minutter. Det tok litt tid så jeg satte på varmluft de siste 10 minuttene slik at den ble fast og fin ,men likevel kjempe luftig og saftig. Husk å la eggedosisen mixe til den er luftig med bobbler og rør lite i etter du har hatt i bakepulver for å få kaken til å heve godt :D:D Håper dette hjelper
Tusen takk …. skal lage den nå 😉
hehe … håper den blir god <3
Dårlig oppskrift. For mye deig. I tillegg smaker det lite sjokolade og for mye sukker… Styr unna
Endelig har jeg funnet en sjokoladekake som er enkel å bake,og som smaker nydelig.Og for ikke å glemme fyllet,like nydelig.Jeg baker den i storform og steker den midt i ovnen.
Vi skal bruke den oppskriften nå 🙂
fekk det ikkje til, og brannalarmen gjekk. etter 25 min var kaka ikkje steikt men ei suppe.
Hei! hvor stor må formen være?? 🙂
verdens herligste:))
Dette var himmelsk, rett å slett den beste sjokolade kaken jeg har lagd.
Anbefales på det sterkeste.
Tusen Hjertelig takk:)
en enkel kake som var nydelig.
laget kaken springform, og resultatet ble bra. måtte stekes litt lengre.