Ingredienser

Til to nøttebunner
2 egg
300 g sukker
75 g hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
100 g malte hasselnøtter
100 g smeltet smør

Fyll til to kaker
10 dl fløte
9 plater kokesjokolade
1 dl appelsinlikør
250 g smør

Tilberedning

Slik lager du bunnene:
Egg og sukker piskes til eggedosis. Bland inn siktet mel og bakepulver. Tilsett malte nøtter og til slutt smeltet smør. Ha i form med papir i bunnen. Stekes på 180 grader i 25-35 minutter.

Fyllet:
Kok opp fløte og ta den bort fra platen. Rør inn kokesjokoladen til den smelter, rør inn appelsinlikør og tilslutt 250 g smør.

La dette stå til det såvidt begynner å tykne. Hell det oppå nøttebunnen. Pynt med sauser av frukt og melis.

Kaken kan fryses. Den holder seg også like god i dagevis uten frysing.