Ingredienser:
1 gryteferdig kylling
1 boks fersken
Ca. 3 ss hvetemel
Salt, pepper, paprikapulver
1/2 ts chilipulver
Meierismør til steking
1 dl mandler, skoldet og grovhakket
2 dl kylling kraft
1 pk. (a 125g) Snøfrisk Naturell
2 ss soyasaus
1 1/2 dl Jarlsberg, revet

Fremgangsmåte:
Ildfast form

I stekeovnen ved: 175 grader C, ca. 45 minutter først så videre 10 minutter med fersken og ost på.

Del kylling i passe biter og ta ut alle ben. Kok kraft på bena, sil fra og la kraften koke inn til ca. 2 dl. Vend kyllingbitene i mel-/ krydderblanding og brun disse i stekepanne i smør. Legg så kjøttet i en ildfast form. Tørrstek mandlene og dryss disse over kjøttet. Løs osten i den varme kraften (2 dl), bland inn soyasaus og 1 dl ferskensaft og hell over kjøttet.Legg lokk eller aluminiumsfolie på formen.

Stek retten i ovnen ca. 45 minutter. Ta av lokket, fordel de godt avrente fersknene over og dryss på revet ost. Gratiner retten i ovnen ca. 10 minutter

Porsjoner: 4 porsjoner