Ingredienser:

*
Bunn:
3 ss TINE Ekte Meierismør , smeltet
* 10 digestivekjeks , eller annen søt havrekjeks
*
Fyll:
4 dl 1 1/2 beger TINE Kesam Vanilje
* 1 pakke sitrongelepulver
* 2½ dl vann
* 1 dl melis
* 1 beger ca. 3 dl TINE Kremfløte
* ½ sitron , revet skal og saft av
*
Pynt:
1 dl bær , f eks rips
* 1 dl urter , blader av f eks melisse
* 3 ss sitronskall , revet

Fremgangsmåte:
1.

Rund kakeform med løs ring ca. 24 cm i diameter eller 8-10 porsjonsformer
2.
Bunn:

Ha kjeksene i en plastpose og knus dem med en kjevle. Hell i smeltet smør og bland sammen ved å klemme på posen. Sett kakeringen på serveringsfat eller de små formene på porsjonstallerken.Fordel kjeksblandingen i formen (e).
3.
Fyll:

Smelt gelepulveret i kokende vann ( 2 1/2 dl). Rør inn Kesam. Visp kremen stiv med melis og fold kremen forsiktig i kesamblandingen tilsatt sitronskall og -saft. La stivne litt lett før dette helles i formen (e)
4.

La ostekakene stivne på et kaldt sted. Ta av kakeformringen og server med pynt av bær og friske urteblader.