Ingredienser

1/4 Løk
1/2 liten Paprika
150 gram Svinefilét
1 liten boks Ananas
1 fedd Hvitløk
1 ss Sursøt chilisaus
1 ts Maizenna

Krydder:
Salt og pepper

Tilberedning

Skjær kjøtt og paprika i strimler, løk i ringer, og hakk hvitløk.

Stek kjøttet på begge sider, til det er såvidt gjennomstekt. Ta
på salt og pepper. Legg kjøttet til side.

Stek så paprika, løk og hvitløk på sterk varme i kanskje et minutt. Legg tilbake kjøttet i panna, sammen med resten, og tilsett den sursøte chilisausen. Bland all kraften fra ananasboksen sammen med maizenna i et glass, og bland det sammen, tilsett dette i panna.

Hvis du vil ha ananas i retten tilsetter du det, ellers kan du jo spise ananasen til dessert 🙂

La det steke til væsken har blitt tykk.

Serveres med ris.