Ingredienser:

Vi lager våre muffins med vaniljekrem, da det går bedre i ovnen enn vanlig krem. (Og så smaker det bedre – vinn vinn) Det var litt vanskelig å få nok krem inn i muffinsen, ikke vær redd for om det tyter litt ut oppå, det blir godt uansett!

Du trenger:

3 egg
100 gram smeltet smør
1 dl.melk

1,5 dl. Sukker
3 ts bakepulver
4 dl siktet hvetemel

Vaniljekrem – vi bruker en pakke fra butikken.
marsipanbiter – det hører nemlig med til fastelavn.

Tilberedning:

Sett ovnen på 225 grader. Bland alt det våte i en bolle, og alt det tørre i en annen. Så rører du innholdet i de to bollene forsiktig sammen. Ikke bruk miksmasteren, da blir muffinsene seige.

Fyll formene nesten fulle. Vi bruker store former. Så tar du vaniljekrem i en kremsprøyte og spruter inn i muffinesene. Dytt en liten marsipanbit inn til slutt. Stek i 15-20 minutter. Dryss melis over før servering for den rette fastelavnslooken.