Ingredienser:
50 g mørk kokesjokolade (over 70 % kakao)
60 g meierismør
50 g kesam 8 %
2 egg
2 dl fruktose
1/2 dl sammalt spelt
1/2 dl soyamel
1/2 dl finmalte mandler
1 ts bakepulver
1 1/2 ts salt
1 1/2 dl grovhakkede nøtter

Fremgangsmåte:
Stekes ved 160 grader, ca. 20 minutter, godt smurt form på 30×40cm, nederste rille.

1. Smelt sjokolade og smør sammen. La den avkjøles litt.
2. Ha sjokoladeblandingen i en bakebolle og rør inn kesam, sammenvispede egg og de tørre ingrediensene.
3. Helles i en godt smurt eller bakepapirkledd form og stek som angitt. Avkjøles på rist.
Kakene smaker deilig sammen med friske bær. Lag gjerne dobbelt porsjon og putt i fryseren, tiner raskt!