Ingredienser

1 kg nypoteter
400 g kjøttdeig
1-2 ss vann
1 1/2 ts salt
1 kryddermål pepper
100 g fetaost, maks 16 % fett
2 rødløker
1 ss flytende margarin eller olje
600 dl dypfryste wokgrønnsaker

Tilbehør
salat
brød

Tilberedning

1. Skrubb og kok potetene myke i lettsaltet vann.
2. Bland kjøttdeigen med vann, 1 ts av saltet og pepperen. Del kjøttdeigen i fire biter. Skjær osten i fire biter. Legg en bit ost på hver kjøttdeigbit, og form deigen rundt osten slik at den dekkes.
3. Skrell og skjær rødløken i båter.
4. Stek biffene i halvparten av margarinen i ca 5 min per side. La løken steke ved siden av i stekepannen.
5. Wokk grønnsakene i resten av margarinen ifølge pakkens anvisning. Krydre med resten av saltet.
6. Server biffene med den stekte løken, potet, wokgrønnsaker, salat og brød.