Ingredienser

3 dl vann
1 1/2 ts salt
3 dl couscous
500 g svinefilet
3-4 gulrøtter
250 g sukkererter
1 ss olje
1-2 ss soyasaus
2 1/2 dl ferdig urtekrydret saus

Tilbehør:
brød

Tilberedning

1. Kok opp vannet med 1/2 ts salt. Tilsett couscousen og ta kasserollen av platen. La stå i ca. 5 min. med lokket på.
2. Rens svinefileten og skjær den i strimler. Skrell og skjær gulrøttene i staver. Skyll og skjær av tuppen på sukkerertene.
3. Wokk kjøttet i 1/2 ss av oljen i ca. 5 min. under omrøring. Krydre med resten av saltet og pepperen. Legg det på et fat så lenge.
4. Wokk grønnsakene under omrøring i resten av oljen i ca. 5 min. Bland inn kjøttet og ha gjerne litt soyasaus over.
5. Varm sausen ifølge pakkens anvisning.
6. Server filetwoken med sausen, couscous og brød.