4 egg
150 gr sukker
75 gr hvetemel
75 gr potetsmel
1 ts bakepulver
50 gr revet Dronning sjokolade
FYLL
1 pakke Freia vanilje saus koketype
2 1/2 dl melk
2 ss sukker
3 dl pisket kremflæte
GLASUR
200 gr Firkløver
1/2 dl melk
40 gr margarin
90 gr melis
Stekes ved 190 grader i en rund form ca 24 cm i diameter i 45 minutter.Egg og sukker piskes til eggedosis.Hvetemel ,bakeoulver og potetmel røres foriktig inn.Revet sjokolade røres i tilslutt.Smør formen godt og stek kaken.
Fyll: Følg bruksanvisningen på pakken oh lag vanile krem med 2 o halvt dl melk og 30 gr sukker.Avkjøl kremen og bland i pisket krem.Kaka deles i to fylles med dette når kaka er kald.Glsur : Knekk sjokoladen og smelt den over svak varme i lag med det andre ingrediensene rør dette glatt og jevnt.Dette helles over kaka jevn det utover oppe på kaka og la det renne litt ned på sidene.
Ikke den beste firkløverkaken jeg har smakt. Det ble for mye bunn i forhold til glasur. Jeg kommer ikke til å lage denne mer.