Ingredienser

4 egg
150 gr sukker
75 gr hvetemel
75 gr potetsmel
1 ts bakepulver
50 gr revet Dronning sjokolade

FYLL
1 pakke Freia vanilje saus koketype
2 1/2 dl melk
2 ss sukker
3 dl pisket kremflæte

GLASUR
200 gr Firkløver
1/2 dl melk
40 gr margarin
90 gr melis

Tilberedning

Stekes ved 190 grader i en rund form ca 24 cm i diameter i 45 minutter.Egg og sukker piskes til eggedosis.Hvetemel ,bakeoulver og potetmel røres foriktig inn.Revet sjokolade røres i tilslutt.Smør formen godt og stek kaken.
Fyll: Følg bruksanvisningen på pakken oh lag vanile krem med 2 o halvt dl melk og 30 gr sukker.Avkjøl kremen og bland i pisket krem.Kaka deles i to fylles med dette når kaka er kald.Glsur : Knekk sjokoladen og smelt den over svak varme i lag med det andre ingrediensene rør dette glatt og jevnt.Dette helles over kaka jevn det utover oppe på kaka og la det renne litt ned på sidene.