Ingredienser

600 g kveitefilet el lignende
1 lime, saft og revet skall
Salt, pepper og sukker

2 røde chili, hakket
2 ss frisk ingefær, hakket
2 sjalottløk, hakket
1 ts malt koriander
2 ss macadamianøtter, hakkede
1 ss fiskesaus
1-2 egg
2 dl kokosmelk
2 ss peanøttolje

Bananblader, bløtlagt

Tilberedning

Hakk fiskekjøttet fint og ha i limesaft og -skall, salt, pepper og sukker.

Bland i chili, ingefær, sjalottløk, koriander, nøtter, fiskesaus og egg, og bland til en jevn røre. Spe med kokosmelk og olje til en glatt farse.

Pakk inn farsen i bananblader (eller bruk store purreblader) og legg i ildfast form. Ha litt vann i bunnen av formen og stek i ovn på 180 °C i ca 25 min. Servér.

Servér gjerne med kokos- og chiliris til.