Ingredienser

800 gr laks eller ørretfilet
3 ss frisk hakket timian
3 ss frisk hakket dill
3 vårløk, finhakkes
1 rød chili, finhakket uten frø og hinner
1 fedd hvitløk, finhakket
1 lime eller sitron – saften av den
1 ss oliven eller rapsolje

Krydder: salt og grovmalt pepper.

Tilbehør: Aspargesbønner

Tilberedning

Riv opp 8 matpapir stykker ca. 30 cm lange. Legg de dobbelt (for sikkerhets skyld).

Del laksen opp i 4 deler, legges på matpapiret. I en bolle blander du alle ingrediensene sammen. Krydre fisken med salt og pepper. Fordel urte/grønnsaksrøren på fisken. Brett matpapiret først på langs over, brett så inn endene. Stekes midt i ovnen i ca. 20 minutter ved 225 grader.

Kok opp lettsaltet vann, tilsett de frosne bønnene. La dem få et raskt oppkok. Hell over litt olje, et par kvern med pepper og et dryss timian.