Ingredienser

* 2 forskjellige fisketyper, helst en rød og en hvit og fast i kjøttet
* 2-3 scampi
* 2 Kamskjell eller greenskjell
* Grønnsaker etter ønske og behov
* Lime
* Grillkrydder, salt og pepper

Tilberedning

1. Fisk renses og kuttes i store biter som kan tres på spydene. Marineres i litt sitron og olje.
2. Scampi renses og kuttes i store terninger. Marineres i litt sitron og olje.
3. Kamskjell/Greenskjell renses/kuttes i passende biter.
4. Grønnsaker renses og kuttes i passende biter.
5. Tre fisk,scampi, skjell og grønnsaker på spydene.
6. Pensle og krydre spydene rett før grilling
7. Grill spydene 3-4 minutter på hver side, alt etter størrelse på bitene og varme på grillen.

– Vi serverte denne retten sammen med en squashmos på tortillalefse. Oppskriften finner du på våre sider.