Ingredienser:
150 g skinnfri torskefilet, hyse eller sei
1/2 egg
1-2 ts finhakket dill (eller persille)
1-2 ts potetmel
1-2 ts rømme eller melk

2 dl vann

Tilbehør til en porsjon:
1 ss finhakket agurk, skrelt, frøene fjernet
litt rømme eller crème fraîche, ev yoghurt
potet eller ris

Fremgangsmåte:
Kjør fisken i food processor eller hurtigmikser.
Bland i egg, dill, potetmel og rømme og kjør massen til den er jevn og fin.
Varm vannet.
Bruk hendene og rull små fiskebolle rpå størrelse med en babynese.
Legg fiskebollene forsiktig i vannet og la dem trekke på kokepunktet i 10 minutter.
Ta en bolle og kjenn etter om den er gjennomkokt.
Server retten med poteter eller ris, hakket agurk og rømme.

Porsjoner: 3-5 porsjoner

Kommentarer:
fra 1 år

En annen barnemat oppskrift