Ingredienser
250 g laksefilet uten skinn
250 g steinbitfilet uten skinn
250 g kveite
ca 1 kg friske blåskjell (kan evt sløyfes)
3 tomater
1 stor løk
1 stor purre
1 fennikel
1 rød chili
2 ss olivenolje
3 dl vann + 1 fiskebuljongterning
1 dl kremfløte
2 ss maisenna
1-2 ts karri
salt/pepper

Tilberedning
Legg blåskjellene i tørr gryte og damp under lokk på sterk varme til de åpner seg, ca 4 minutter. Flå tomatene, del dem i båter og ta ut frøene. Skjær løk, fennikel og purre grovt. Fres alle grønnsakene i olje i 5-6 minutter. Tilsett tomatbåtene. Hell over vann + buljong. Skjær fisk i store terninger og la trekke i ca 3 minutter. Rør sammen maisenna, fløte og karri og rør det forsiktig inn i gryten. La det surre videre 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper. Legg i blåskjellene før servering.