Ingredienser:
Du trenger du til en stor brødform:
En liten fløtepudding eller fiskepudding
4-5 hardkokte egg i skiver
En god håndfull rensede reker
En boks krepsehaler
En liten boks mais
En liten boks erter
Et lite glass asparges
En pakke lys aspic
litt hvitvinseddik
(hell fra kraften i bokser og glass, den skal ikke brukes i fiskekabareten)
Tilberedning:
Kok opp 1/2 l vann, og rør ut aspicen i vannet. Ha også oppi en skvett hvitvinseddik, det gir god smak. La den stå til den er lunken.
Skyll formen i kaldt vann.
Så legger du gjerne eggeskiver i bunnen og ha så det andre i det møsteret du ønsker. Bygg opp kabareten med alle ingrediensene lag på lag, og tilslutt heller du aspicen over. Pass på at den dekker helt.
Sett formen i kjøleskapet noen timer, eller helst over natten.
Forslag til tilbehør til fiskekabareten:
Remulade,
Baguetter, rundstykker, pumpernickel
Porsjoner:
4