300 g steinbitfilet
200 g laksefilet
100 g rå scampi
2 ringer ananas
1 paprika
1 rødløk
1/2 squash
1 ts sitronpepper, evt. annet krydder
Sitronmarinade:
1 ss olje
1 ss sitronsaft
4 grillspidd i tre eller metall
Skjær laks og steinbit, ananas, paprika, squash og løk i biter.
Tre fisk, scampi og grønnsaker vekselvis på spiddene, og pensle med sitronmarinaden.
Grill på god varme i ca. 5-10 minutter, krydre etter ønske.
Server gjerne med rissalat.
Rissalat
4 porsjoner
Dette trenger du:
160 g tørr langkornet ris
1/2 agurk
2 grønne epler
1 liten purre
3 ss finklippet gressløk
1 dl grønne friske erter
Dressing:
1 ss olje
2 ss vann
1/2 sitron
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
Slik gjør du:
Kok risen som anvist på pakken og avkjøl.
Skjær agurk og epler i terninger og purre i ringer. Bland dette inn sammen med erter i risen.
Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og hell over rissalaten.
La salaten trekke smak i ca. 10 minutter før servering. Dryss finklippet gressløk over salaten.