450 g indrefilet av svin
1 stk. brokkoli
3 bunt vårløk
3 stk. gulrot
2 båt hvitløk
1 stk. rød paprika
2 dl hvitvin
30 stk. steinfrie grønne druer
1 ss finhakket frisk oregano
1 ss finhakket frisk basilikum
3 ss olivenolje
2 ts salt
1. Bruk tykk aluminiumsfolie. Riv aluminiumsfolien i fire ruter à 60 x 30 cm og brett den dobbelt 30 x 30 cm.
2. Brun kjøttet raskt i en stekepanne med litt olje. (Ikke gjennomstekt!)
3. Lag lange flak av gulrøttene med en ostehøvel. Del grønnsakene i passe store biter (druene hele) og fordel alt likt på foliebitene.
4. Ha kjøttet over grønnsakene og urtene. Krydre med nykvernet pepper og Maldon-salt. Brett opp kanten på folien og hell 1/2 dl hvitvin over hver. Lag knytte av foliebitene. Lukk godt på toppen.
5. Grilles eller stekes i ovn på 250 grader i 15 minutter.
Server med godt, ferskt brød, olivenolje og Maldon-salt.