Ingredienser: ½ dl eplejuice 2 dl yoghurt naturell 2 dl jordbær andre friske bær kan også brukes 2 ss frosne blåbær – andre bær kan også brukes 1 stk banan 1-3 dråper stevia dråper 4 ss frokostblanding Tilberedning: Hell det flytende i blenderen først. Deretter resten av ingrediensene. Kjør alle ingrediensene til en jevn blanding. Smak til med stevia. Drikkes umiddelbart. Porsjoner: 2 porsjoner

Mer om FROKOSTSMOOTHIE MED STEVIA

Frokostsmoothie med Stevia er noe som du kanskje ikke har vurdert. Men la oss utforske den avanserte bruken av denne naturlige søtningsmiddelet i din morgenrutine.

Stevia er en sukkererstatning som stammer fra en planteart i Sør-Amerika. Den har blitt populært over hele verden på grunn av dens evne til å tilby sødme uten kalorier. I motsetning til mange andre kunstige søtningsmidler, inneholder Stevia faktisk ernæringsmessige fordeler og er en god kilde til antioksidanter og næringsstoffer. Dette gjør det til et ideelt valg for din frokostsmoothie, som bør være en kilde til næring for å starte dagen.

Å lage en frokostsmoothie med Stevia er også ganske enkelt. Alt du trenger er dine yndlingsfrukter eller grønnsaker, hell i litt yoghurt eller melk for å gi det en kremet mer konsistens, og tilsett litt Stevia for å søte den naturlig. Ofte trenger du bare et par drypper, da Stevia er betydelig søtere enn sukker. Prøv en frokostsmoothie med banan, jordbær og litt vaniljeyoghurt, søtet med et dryss av Stevia for en deilig og sunn start på dagen.

Bruken av Stevia har også helsefordeler, spesielt for de som prøver å overvåke vekten eller blodsukkernivået. Det har vært rapportert at Stevia kan bidra til vekttap ved å redusere kaloriinntaket uten å redusere tilfredsheten fra søte smaker. I tillegg er Stevia kjent for å bidra til å kontrollere blodsukkernivået, noe som gjør det til et lurt valg for personer med diabetes.

På toppen av disse fordelene, viser forskning at regelmessig inntak av frokost kan øke energinivåene, forbedre konsentrasjonen og til og med bidra til bedre vektstyring. Når du kombinerer dette med næringsstoffene i en frokostsmoothie og de ekstra fordelene som Stevia kan tilby, kan en frokostsmoothie med Stevia være en flott måte å kickstarte dagen din på.

Velg en frokostsmoothie med Stevia for en søt, tilfredsstillende og sunn begynnelse på dagen. Det gir ikke bare et kalorifattig alternativ for de som prøver å kutte ned på sukker, men det gir deg også den nødvendige energien og næringsstoffene du trenger for å komme deg gjennom dagen. En frokostsmoothie med Stevia gir deg et sunt og næringsrikt måltid som bidrar til å styrke kroppen din og holde deg i gang.