Ingredienser:

*
Bunn:
250 g kjeks søt m havre
* 150 g TINE Ekte Meierismør
*
Fyll:
200 g TINE Kremost Naturell
* 2½ dl TineYoghurt Alltid Melon/Pasjonsfrukt eller Naturell
* 100 g melis
* 2 ss TineMelk Hel
* 2 ts vaniljesukker
* 6 plate gelatin

Fremgangsmåte:

1.

Rund form, 22 cm i diameter. I stekeovnen ved 175 grader i ca. 15 minutter.
2.
Bunn:

Kjør kjeksene i food processor til de er finsmuldret, eller ha dem i en plastpose og knus dem. Ha smulene over i en bolle og hell over smeltet smør. Rør godt. Trykk blandingen ut i en rund kakeform. Ha gjerne et stykke bakepapir i bunnen av formen. Trykk også litt opp langs kanten.
3.
Fyll:

Kjør osten myk med melk, yoghurt og melis. La gelatinplatene ligge i kaldt vann ca 5 minutter. Klem ut vannet og smelt gelatinen i 1/2 dl kokende varmt vann.
4.

Bland smeltet gelatin med ost/ yoghurt-blandingen og vaniljesukker. Visp kremfløten og bland forsiktig med ostemassen.
5.

Hell fyllet over kjeksbunnen, og la den stå kjølig til den har stivnet. Smelt litt ferdig sitrongele og fordel over kaken. Pynt gjerne med revet sitron- eller limeskall og evnt. jordbær i biter.
6.

I stedet for kjeks kan du bruke en paideig som bunn i ostekaken.