Ingredienser:

*
Bunn:
2½ dl havrekjeks
* 3 ss sukker
* 5 ss smeltet TINE Ekte Meierismør
*
Fyll:
2½ dl TineYoghurt Alltid Melon/Pasjonsfrukt
* 250 g TINE Kremost Naturell
* 100 g melis
* 2 ss TineMelk Hel
* 2 ts vaniljesukker
* 6 plate gelatin
* 3 dl TINE Kremfløte
*
Pynt:
2 dl Piano Gelé Ferskensmak

Fremgangsmåte:

1.

Rund kakeform: 22 cm i diameter
I stekeovnen ved 175 °C i ca. 15 minutter.
2.
Bunn:

Bland alt til bunnen og trykk det ut i smurt form. Stek bunnen gyllen. Avkjøl.
3.
Fyll:

Rør osten myk med melk, yoghurt og melis. La gelatinplatene ligge i kaldt vann ca. 5 minutter. Klem ut vannet og smelt gelatinen i ½ dl kokende varmt vann. Bland smeltet gelatin med ost/yoghurtmassen og vaniljesukker.
4.

Visp kremfløten og bland forsiktig med ostemassen. Hell fyllet over bunnen og la stå på et kjølig sted til det har stivnet.
5.
På toppen:

Smelt geleen i en kjele ved svak varme. Fordel den over ostekaken som er stivnet ferdig. Settes kjølig igjen for at geleen skal stivne.
6.
Pynt:

Pynt med spiselige blomster.