Ingredienser

1 pk Kornmokjeks
ca. 50 g Smør

200 g Philadelphia kremost nøytral
2 ss Sukker
25 g Kakao
100 g Sjokolade
1 ½ dl Fløte evt. pisket krem på toppen

Tilberedning

Knus kjeksen og bland inn smør. Klemmes i en springform og stekes i ovnen 180 grader i 15 min. Avkjøl.

Pisk opp kremosten med 2 ss sukker.

Smelt halvparten av sjokoladen i vannbad, rør ut kakao med 2 ss kokende vann som blandes inn i den smeltede sjokoladen.

Vend sjokoladeblandingen inn i kremostblandingen.

Hakk resten av sjokoladen og bland inn sammen med 1 1/2 dl pisket (bløt) krem. Settes til avkjøling 2-3 timer før bruk.

Om du ønsker kan kaken dekoreres med et tynt lag pisket krem på toppen med høvlede sjokoladeflak som garnityr. Alternativt kan kaken dekoreres med siktet kakao.