Ingredienser

500 g kjøttdeig
1 kinakål
2 dl jasminris
1 dl melk
1 gul løk
1 ss aromat
2 ts malt ingefær
1/2 ts kanel
1 ts sambal oelek
2 ss honning
2 ss soyasaus
3 dl hønsebuljon
1 ss maisennamel
2 ss dill
2 ss strimlet fersk ingefær

Tilberedning

Sett ovnen på 175 grader. Skjær løs roten fra kålen og ta forsiktig bladene fra hverandre. Kok opp rikelig med vann og forfell et par minutter, skyll dem så i kaldt vann. Tørk bladene.
Kok ris etter anvisning på pakken. Avkjøl. Finhakk løk og bland med kjøttdeig, melk og krydder. Bland i 2 dl av risen, resten spares til servering. Fyll kålbladene med noen spiseskjeer kjøttdeig, og pakk bladene sammen til boller. Legg dem i smurt ildfast form. Ringle over honning og soya samt buljonen. Dekk formen med folie og sett i ovenen ca 25 minutter.
Hell av skyen i formen og jevn den med maisenna. tilsett dill og strimlet ingefær.
Server med resten av risen og/eller potetmos.