Ingredienser

Pannekaker:
350 g. hvetemel
100 g. sukker
4 egg
6 dl melk

Fyll:
500 g valnøtter
50 g rosiner
300 g melis
2 dl fløte
1,5 dl rom

Sjokoladesaus:
250 g melis
200 g kokesjokolade
50 g kakaopulver
5 eggeplommer
5 dl melk
2 dl fløte
1 dl rom
1/2 vaniljestang Pisk sammen ingrediensene til pannekakene. Stek disse.

Tilberedning

Fyll:
Legg rosinene i bløt i rom noen timer. Knus valnøttene og bland dem med rosinene, melis og pisket krem. (Ønskes en syrligere masse, kan pisket krem erstattes med rømme) Legg fyllet i pannekakene og brett disse i et triangel. Legg de fylte pannekakene i et ildfast fat.
Hell over sjokoladesaus.

Pisk egg og melis, tilsett melk, sjokoladebiter, fløte og vaniljestang. Pisk kontinuerlig i vannbad til sjokoladen er smeltet. Flamber med rom.