Ingredienser

1 rødløk
3 tomater
1/2 agurk
1/2 grønn paprika
1/2 rød paprika
1 fedd hvitløk presset
9 dl tomatjuice
1/2 tskj sukker
salt og pepper
1/2 dl olivenolje
1/2 dl hvitvinseddik

Hvitløkskrutonger:
6 skiver lyst franskt brød
1/2 dl olivenolje
1 fed hvitløk presset

Tilberedning

1: Hakk alle grønnsakene smått, bland med hvitløken i en stor bolle
2: Rør tomatjuice, olje eddik og krydder. La stå i kljøleskapet i noen timer.
Serveres iskald, med hvitløkskrutonger( Men det går helt fint uten..tro meg =)
3: Hvitløkskrutonger
Forvarm ovnen til knappe 200 grader. Skjær skorpene av brødskivene, og snitt i 1×1 cm. terninger. Bland hvitløk i olje, hell så over brødet, og vend godt så oljen fordeles. Legg brødet utover en bakeplate, og bak dem i ovnen i ca. 10-15 min til de er gyldne og sprø.