2 ts olivenolje
1 dl finhakket løk
1 dl finhakket stangselleri
1 1/2 dl gulrotskiver
2 1/2 dl rå potetterninger
1/2 ts tørket timian
1 ts paprikapulver
2 1/2 dl fiskebuljong
10 pepperkorn
1 laurbærblad
250 g seifilet
1/2 dl hvetemel
3 1/2 dl skummet melk
1 ss hakket persille
Varm oljen i en stor kjele. Tilsett løk og selleri, og surr noen min. Ha i gulrøtter, poteter, timian, paprikapulver, fiskebuljong, pepper og laurbærblad. Kok opp, og trekk 15 min. Tilsett fisken, og trekk videre 15 min. Ta opp fisk og grønnsaker, del fisken i mindre biter. Kok opp kraften og la den koke til det er igjen drøyt 2 dl. Visp melet ut i 2 dl av melken, og rør det godt inn i kraften. Spe med resten av melken. Kok opp, og la det koke til kraften har tyknet. Tilsett fisken og grønnsakene igjen, og la det bli varmt. Dryss persille over før servering.