Ingredienser:
br>4 kyllingbryst
1 løk
250 g sjampinjonger
1 rød paprika
1 grønn paprika
1 ss smør eller margarin
1 ss hvetemel
1 hønsebuljongterning
1 1/2 ts tørket estragon
3 dl vann
1-2 dl kremfløte
salt
nykvernet pepper
1 ss tomatpuré eller sterk chilisaus
Fremgangsmåte:
br>del kyllingen den opp i mindre stykker. Fjern skinnet om du ønsker det.
Hakk løken, del sjampinjongene i fire og finstrimle paprikaen. Fres løken lett i en stor stekepanne. Rør inn sjampinjongene og paprikaen, strø melet over og fres alt litt til.
Strø smuldret buljongterning og estragon over, og spe med vann og fløte under omrøring. Ha i kyllingbitene. Gi alt et oppkok og la koke i et par minutter.
Smak til med salt, pepper og tomatpuré eller sterk chilisaus. Godt sammen med ris og rundstykker eller annet brød.