-maiskolber:pensle med smør el. grillolje, krydre etter smak. Rett på grillen
-Poteter: skjære i tynne skiver, krydre, legg i porsjonspakninger i folie.
-Babymais: Træ på grillspyd(så de ikke detter nedi grillen…), legg på.
-Løk: del i båter, træ på grillspyd, på grillen.
Eller du kan lage grillspyd med mange forskjellige grønnsaker på: mais, løk, paprika, tomat osv
Er også godt å lage pakker med grønnsaker, broccoli, blomkål, løk, ja alt hva ditt hjerte begjærer 😉 . Pensle passelige biter med alufolie, legg grønnsakene i, pakk sammen og legg det på grillen. Tiden er jeg litt usikker på, pleier å ta det etter skjønn.
Jeg bruker å dele tomater i to, legge dem i ildfast form med sårsiden opp, krydrer med salt og hvitløkspepper, strør på ost og har det inni ovnen på ca 200 grader i ca 10-20 min. Det er nyyydelig tilbehør til grillmat. Lager også hasselbachpoteter som gjøres klar i ovnen mens kjøttet og andre grønnsaker ligger på grillen.