Ingredienser

4 kyllingfileter
1 ss olje
1 ss soya
1 ts salt
1 kryddermål pepper
2 gule løker
2 squash, ca 500 g
1 ss olje
3 dl couscous
1 dl vann
3 ss sukker
1 dl rosiner
3 ss eddik
1 ts salt
1 kryddermål kajennepepper
3 dl vann
1/2 ts salt

Tilberedning

Skjær kyllingfiletene i firkanter. Træ dem på trespyd og pensle med olje blandet med soya, salt og pepper. Skrell løken og del den i skiver. Skyll og del squashen i terninger. Stek løk og squash i olje. Hell på vann og tilsett sukker, eddik, salt og kajennepepper. Bland i rosinene og la det småkoke uten lokk i ca. 10 min. Kok opp vann med salt. Tilsett couscous, trekk kasserollen til side og la den stå i ca. 5 min. Grill kyllingspydene på alle sider i ca. 6 minutter.
Server kyllingspydene med couscous, grønnsaksblanding, salat og snipper av ristet pitabrød.