Ingredienser

Marinade:
1 løk
1 fedd hvitløk
2 laurbærblad
ca. 20 einerbær
½ flaske rødvin
2 dl olivenolje
3 ts dion lys sennep
1 dl soyasaus (ketjap manis) Meny har den, husk den med grønn flaske.
grovknust pepper
1 lime (skjær den i flere biter, press saften ut og ta med hele limen)

Grønnsaker til grilling:
Ristet skogssopp
smørstekt paprika
artisjokker
squash
råstekte poteter med masse hvitløk og rosmarin

Saus.
Om du ikke har kraft så kan du bruke bruke fond, selges i nesten alle større dagligvareforretninger.

Tilberedning

Start med rødvin, kok den inn med sjalottløk i små terninger, kok til alt er nesten borte, tøm så over fond og vann, la dette koke opp, tilsett så litt sayasuas og crème fraîche eller fløte. La alt koke opp til det blir en tykk konsistens. Om du ikke har tid til den tykner av seg selv, så ta litt maisennamel og kok opp.