Ingredienser

800 g indrefilet av svin
salt og pepper

200 g pastasløyfer eller annen pasta
100 g rucculasalat
4 gode tomater
4 sjalottløk
frisk basilikum

Dressing:
1 dl olivenolje
100 g hasselnøtter
2 ss honning
1 sitron, saften
1 dl mild olivenolje
frisk gressløk

Tilberedning

Salte og pepre kjøttet. Pensle det med olje og grill 4-5 minutter på hver side. La kjøttet hvile i 5 min. før det serveres.
Knus hasselnøttene grovt i en morter. Tilsett honning, saften av en sitron, olivenolje og finhakket frisk gressløk. Bland godt.
Kok pastaen i lettsaltet vann etter anvisning på pakken. Avkjøl under rennende vann.
Vask og riv salaten. Kutt tomatene i skiver og sjalottløk i tynne ringer. Bland alt sammen og strø over litt salt og finhakket frisk basilikum.