Ingredienser
3 dl vann
3 ss sukker
4,5 dl hvetemel
2 dl rugmel
1 dl fin sammalt hvete
1 dl helkorn
0,5 dl hvetekli
2 ss sukker
1,5 ts salt
2,5 ts tørrgjær
Tilberedning
Bruk bakeprogram for: VANLIG eller HELKORN
3 dl vann
3 ss sukker
4,5 dl hvetemel
2 dl rugmel
1 dl fin sammalt hvete
1 dl helkorn
0,5 dl hvetekli
2 ss sukker
1,5 ts salt
2,5 ts tørrgjær
Bruk bakeprogram for: VANLIG eller HELKORN
Hei eg vil laga grøv brød i brødmasin kosen går eg fram aldi laget gråv brød i wilfa brød masin vilken oppskift bruker eg då tips
Når deigen har stått i maskinen en stund, hever den seg fint, men etter litt steking synker den sammen og blir værende slik. Er dette riktig, eller gjør jeg noe galt?
Hei
Sliter med at brødene blir så kompakte når jeg bruker brødbakemaskin. Hva gjør jeg feil?? M
@Tone: Vannet må være lunkent (kroppstemperatur), slik at du ikke dreper gjæren.
Har aldrig brukt brødmaskin før, så jeg lurer på om jeg heller i lunkent vann, el om maskinen ordner dette selv ?
Er det nødvendig med sukker. Og det står både 3 ss sukker og 2 ss sukker. Kva er rett, eller skal det vere 5 ss?
*VIKTIG*
hei, skal det være 2 ss, 3 ss eller 5 ss med sukker??
*VIKTIG*