Ingredienser

300 g mel
200 g brunt sukker
4 egg
8 ss matolje
1 ts salt
2 ts bakepulver
1 ts natron
2 ts kanel
4 store gulrøtter
Evt pianøtter og rosiner

Glasur:
1 pk Philadelfia ost
melis

Tilberedning

Sikt sammen mel, slt, bakepulver, natron og kanel. Visp egg og sukker. Ha i oljen. Riv gulrøttene og ha den i eggblandingen. Bland de tørre ingrediensene med de våte. Ha i rosiner og pianøtter, hvis du ønsker for en rikere gulrotkake. Ha røren i en smurt rund form 24 cm i diameter eller i en brødform.
Stekes på 200 grader i 50 min. Legg over folie eller bakepapir over kaken etter halvgått tid.
Når kaken er nesten kald kan du ha på glasur. Bland en pakke Philadelfia ost med så mye melis at du får en smidig masse. Smør tykt på, og dekorer med pianøtter.