Gulrotkake uten nøtter

Ingredienser

180 g Sukker
2 egg
130 g Hvetemel
1 ts Natron
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1 ts kanel
1 ts olje
300 g Revne gulrøtter

Tilberedning

(Jeg pleier å dobble deigen for å kunne fylle en avlang brød form)

Pisk eggedosis av egg og sukker. Bland inn kanel, vaniljesukker, olje, mel, natron og bakepulver. Tilsett gulrøttene.
Stekes på 175 grader i ca 40 min. (event. til den ikke er rå i midten. I avlang brød form)

Glasur

50 gr Mykt smør
1 ts vaniljesukker
125 gr Melis
1 pk philadelphia ost

Blandes!

En kommentar om “Gulrotkake uten nøtter”

  1. Kjempegod 🙂
    firedobble og du har parfekt til langpanne, erstat 1/4 av sukkeret med brunnsukker og du får en kraftigre smak, som jeg er glad i.

Legg igjen en kommentar