Ingredienser

1 bunt rødbeter (ca 500 g)
3 poteter (ca 300 g)
2oo g grønne brekkbønner
1 rødløk

Marinade: 1 ss balsamico eddik, 2 ss olivenolje, 1,5 ts salt, mye grovmalt pepper

Dressing:
2 begre á 125 g mild naturell yoghurt 1,9 % fett
½ dl hakket dill
½ dl fin klippet dill
smak til med salt og pepper

Tilberedning

Kok rødbeter og poteter hver for seg i lettsaltet vann. Når rødbetene er ferdig kokt (ca 30 minutter), rens de og skjær de opp i terninger. Skrell potetene og del også de i terninger. La bønnene få et oppkok og del de i to. Finhakk rødløken.

Rør sammen marinaden og bland den med grønnsakene. La stå og trekke i minst 2 timer. Dressingen serverer du ved siden av eller heller over rett før servering.

Tilbehør: Røkt makrell eller lignende smaker godt til salaten.