Ingredienser:
Til deig: Til fyll:
4 store egg 250 gr mørke valmuefrø
250 ml olje 2 egg
250 ml sukker 100 gr rosiner
2 ss vanilje 1 ss tykk appelsinmarmelade
1 ss bakepulver 1 ss honning
1/2 ts salt 1 ss sukker
1 liter mel
Litt sitronskal
Vispet eggehvite til forsegling av deigen.

Fremgangsmåte:
* Visp eggene, tilsett resten av de våte ingrediensene, bland alle tørre ingredienser sammen for så å blande alt sammen til en deig.
* La deigen hvile mens fyllet blandes.
* De mørke valmuefrøene skoldes i en sikt og males sammen med appelsinmarmeladen i en kjøkkenmaskin.
* Det skal bli som en knust masse.
* Deretter tilsettes resten av ingrediensene til fyllet som blandes godt sammen.
* Kjevl deigen tynt ut og lag sirkler ved hjelp av et vannglass.
* Dypp vannglasset alltid i mel før det brukes.
* Legg 1 ts av fyllet i senteret av sirklene.
* Brett deigen godt sammen over fyllet slik at den ligner en Napoleonshatt.
* Forsegl kakene med eggehviten.
* Bakes ved 225°C på en godt smurt plate i ca. 20 minutter.

Porsjoner: 20 stk