Ingredienser

200 g steinbitfilet
200 g laksefilet
3 fedd hvitløk
1 løk
1 purre
1-2 buketter brokkoli
bønnespirer
4 ss solsikke- el. olivenolje
1 dl hvitvin (eplemost)
2 ss soyasaus
salt, grovmalt pepper
200 g reker

Tilberedning

Del fiskefiletene i terninger. Grønnsakene renses og deles i strimler og små biter. Varm oljen i wok eller panne/gryte. Tilsett hvitløk og løk, og la det bli blankt før fisken tilsettes (rekene tilsettes helt til slutt). Stek til fisken er gyllen og ta den opp.

Tilsett grønnsakene i woken, la dem surre i olje i 2-3 min før hvitvin tilsettes. Kok opp og la grønnsakene trekke til de er møre. Smak til med soyasaus, salt og pepper.

Tilsett den stekte fisken og rekene og la alt bli gjennomvarmt.

Serveres med ferskt brød eller ris og grønn salat.