Ingredienser:
br>8 plater gelatin
2 1/2 dl sukker
4 dl kremfløte
4 egg
1-2 dl rørte bringebær
Fremgangsmåte:
br>Legg gelatin i bløt i kaldt vann i 10 minutter. Klem ut overflødig væske og løs gelatinen opp i et par spiseskjeer kokende vann (så lite som mulig). Pisk eggedosis av egg og sukker. Bland inn pisket kremfløte og oppløst gelatin. Ha i bringebær til slutt. La den stå i kjøleskap til den såvidt er stivnet før du brer den mellom kakebunnene.
Ellers kan du ganske enkelt bruke ferdigkjøpt vanilje- eller romkrem. Når det gjelder dynking trenger du ikke bruke en fruktsaft, du kan godt bruke melk, som er helt nøytralt og passer til alt.
Ikke noen bra oppskrift, gelatinen klompet seg da den ble blandet med resten på denne fremgangsmåten, så måtte kaste alt og dvs. mye arbeid til ingen nytte 😛