Ingredienser

400 g mager pølse, maks 9 % fett
1 rødløk
1 ss olje
250 g asiatiske eggnudler
1 pose (500 g) dypfryste wokgrønnsaker
1/2-1 dl hoisini- eller woksaus
1/2 ts salt
1 kryddermål pepper

Tilberedning

Skjær pølsen i strimler. Skrell og strimle rødløken. Skyll raskt av wokgrønnsakene i varmt vann. La vannet renne av. Stek pølsestrimlene og løk i olje til de har fått en fin farge. Bland i wokgrønnsakene og hoisinsausen. Stek et par minutter til alt er gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper. Hold det varmt. Kok eggnudlene i lettsaltet vann ifølge pakkens anvisning. Fordel i dype tallerkener.
Server med pølsewok. Frukt er godt som dessert.

Mer om: Hoisinwoket pølse

Hoisinwoket pølse er en utrolig smakfull rett som stammer fra det asiatiske kjøkken. Denne retten er ganske populær på grunn av sin unike smak og tilberedning. Den fremhever smaken av hoisin-saus, som er selve hjertet i denne oppskriften. Hoisin-saus er en kinesisk saus som er kjent for sin søte og litt krydrede smak med en forførende aroma.

Hoisinwoket pølse er en utrolig enkel rett å tilberede. Hovedingrediensene inkluderer pølser av ditt eget valg, grønnsaker som brokkoli, gulrøtter, paprika, hvitløk og naturligvis hoisin-saus. Prosessen innebærer først å steke pølsene, deretter tilsettes grønnsakene og til slutt blir det hele blandet med hoisin-saus. Resultatet er en varm, søt og mettende rett som kan nytes til lunsj eller middag.

En annen viktig faktor er at denne retten passer for alle, som vegetarer, veganer og helsebevisste individer. Pølsen kan enkelt byttes ut med tofu eller andre vegetabilske proteinkilder og fortsatt beholde sin deilige smak. Hoisin-saus er dessuten laget av naturlige ingredienser som soyabønner og hvitløk, noe som gjør den til en sunn sausvalg.

Hemmeligheten bak rettens popularitet ligger i dens allsidighet. Du kan eksperimentere med forskjellige typer pølser og grønnsaker for å teste ut nye smaker og teksturer. Også, hoisinwoket pølse kan tjene som både hovedrett og tilbehør, i tillegg til forskjellige typer kjøtt eller fisk.

Kort oppsummert, hoisinwoket pølse har noe å tilby alle – enten du er på utkikk etter noe enkelt å lage, nydelig smak eller sunne valg. Med sin unike blanding av smaker og enkel tilberedning, det er ikke rart at denne retten er så populær.