4 ss honning
4 ss olivenolje
3 ss sennep
3 fedd hvitløk
3 ts finhakkede urter
Saften av 1/2 sitron
800 g svinekjøtt i strimler
3 paprika (ass farger)
1 squash
1 rødløk
6 poteter
1 ss friske urter
2 ss olivenolje
Salt og pepper
1 pose rosépeppersaus
Bland honning, olivenolje og sennep. Finhakk 2 fedd hvitløk og urter. Bland alt sammen med saften av 1/2 sitron. Ha marinaden og kjøttet i en lukket pose. Marinér i min. 2 timer. Stek i panne/wok på sterk varme til strimlene er gjennomstekte. Snu ofte.
Kutt grønnsakene i passe biter, potetene i mindre terninger. Pensle et ark med aluminiumsfolie med olje og legg grønnsakene på. Dryss over finhakkede urter, olivenolje, salt og pepper. Pakk sammen og ha i ovnen på 225 grader i 15 min.
Lag saus som angitt på pakken.
Serveringstips:
Pakk svinekjøtt, grønnsaker og revet ost i fajitas.