3 stk Champignon
1 dl. Vann
1 ss. Olivenolje
1 stk Kyllingfilet
1 ss. Smør
2 stk Sjarlottløk
1/4 stk Squash
1/2 stk Paprika (grønn, gul, rød eller oransje)
1 dl. Coscos
Krydder:
1 ts Pepper
1 ts Salt
1/2 fedd Hvitløk
1 stilk Fersk oregano
1/2 ts Cayenne pepper
Finhakk hvitløk og kutt squash, paprika, løk og sopp i terninger og stek i olje til ingrediensene er møre. Smak til med salt og pepper. Trekk til side og start med coscos.
Kok opp 1 dl. vann med 1/2 ts salt. Trekk av platen og tilsett coscos’en. Rør umiddelbart inn 1 ss oliven olje og la stå i 5-6 minutter.
I mellomtiden steker du kyllingfileten i oliven olje til den er hvit/rosa i midten. Krydre med salt og cayennepepper.
Sett coscosen over på en middels varm plate og varm den opp igjen mens du rører inn smøret (1 dl.). Bland så coscosen og grønnsakene. Legg dette som en rund kake på tallerkenen, kyllingfileten oppå, og pynt det hele med oregano stilken.
Brød m/smør og en liten salat er godt til!