Ingredienser

* 500 g kjøttdeig (vi bruker en blanding av kjøttdeig og karbonadedeig)
* 1 ½ ts salt
* ¼ ts pepper
* ¼ ts malt muskat
* ¼ ts malt ingefær
* 2 ½ ss potetmel
* 2 dl vann eller melk
* Ca. 2 ts peppermiks
* 2 ts paprikapulver

Tilberedning

1. Arbeid saltet inn i kjøttdeigen til den blir seig. Bland deretter pepper, muskat, ingefær og
potetmel inn i deigen. Spe med melk eller vann. Spe med litt væske av gangen og arbeid dette godt inn i deigen før du sper igjen.
2. Form farsen du nå har fått, til runde, flate kaker.
3. Bland sammen peppermiks og paprikapulver på en tallerken. Rull kakene i kryddermiksen. Stek kakene på middels varme til de er gjennomstekte.

Server med ovnsstekte poteter, surret sopp og løk, brokkoli og peppersaus.