Ingredienser

ca 8 dl kokt ris, gjerne basmati (tilsvarer ca 2,5 dl ukokt)
2 kyllingfileter (ca 200g)
1 purre
2-3 gulrøtter
1 egg
1 dl grønne erter
(mais hvis ønskelig)

østerssaus/fiskesaus
lime
chili
soyasaus

Tilberedning

Bland en saus ut av østerssaus, lime, chili og soyasaus etter smak. Vi brukte ca 1 ss østerssaus, 5 ss soyasaus, saften av en halv lime og nesten en finhakket chili.

Skjær kyllingfiletene i små biter. Strimle purre og gulrøtter. Varm opp olje i en stekepanne, stek kyllingen. Salte og pepre den. Legg kylling til side. Varm opp stekepannen igjen med litt olje. Fres purre. Visp egget med en gaffel i en kopp. Tilsett kokt ris, gulrøtter, kylling og egg. Rør om, og tilsett ertene. Ha enten i sausen og bland om, eller server den ved siden av retten.