Ingredienser:
6 ss olivenolje
6-12 finhakkete hvitløksfedd (ca 1 stor hvitløk)
200 g daggammelt brød i terninger
1 toppet ss paprikapulver (gjerne 50/50 søt/sterk)
1 ½ l vann, grønnsaks- eller kyllingkraft
1-2 ts salt
3-4 egg
finhakket bladpersille
revet manchego ost eller parmesan

Fremgangsmåte:
Kok opp vann eller kraft. Fres hvitløk og brød i oljen til alt er lett gyllent men ikke svidd.

Tilsett paprika, rør rundt og la krydderet få sette seg i løpet av 20-30 sekunder.

Ha i kokende vann eller kraft. La småkoke i 10-15 minutter under lokk.

Pisk sammen eggene og tilsett suppen mens du rører godt. Hell over i en stor suppeterrin.

Dryss over finhakket bladpersille og server med en gang sammen med en skål med revet manchego-ost.

(Hvis du ikke får tak i den spanske osten, bruk parmesan)

Server med spansk spekemat og en salat.