Ingredienser:

8 skiver hvit fast fisk (hellefisk, steinbit eller annet)

Marinade

2 ss mango chutney
2 ss revet frisk ingefær
2 ss olje (+ olje til steking)
1 ts garam masala (krydder)
1 ts malt cumin (krydder)
1/2 ts chili-pulver
1 fedd knust hvitløk

Alt blandes, og fisken dekkes på alle sider med marinaden og marineres i 1/2 – 1 time.

Lag yoghurtsausen imens:

2 ss presset lime- ller sitronsaft
2 fedd hvitløk
1 hakket moden mango
2 dl yoghurt naturell
1 ts frisk revet ingefær

Tilberedning:

Alt blandes godt, helst i blender/food-prosessor. Settes kaldt til servering.

Fisken stekes i litt olje (eller grilles) og pensles med overskytende marinade etterhvert.

Serveres med ris, samt yoghurtsausen, og gjerne litt rød/grønn paprika eller annen fargerik pynt. Bananskiver/rosiner/hakket mango er også godt til. Har prøvd litt forskjellig. Serveres gjerne med nan eller annet indisk brød.

Porsjoner:
4