Ingredienser

* 1 stor løk
* 1 purre
* 1 rød paprika
* Litt olje
* 2 ts Karri
* 2 ts Garam Masala (indisk krydder) eller lignende
* 2 ts Koriander
* 1 terning hønsebuljong
* 1 l. Vann
* 2 dl. Creme fraice
* 2 – 4 kyllingfileer –skjæres i strimler og brunes i olje
* 500 g. Mais
* Salt
* Pepper
* Persille

Tilberedning

Skjær kyllingfilétene i strimler og brun dem i olje. Legg dem til sides. Løk, purre og paprika skjæres i strimler og brunes lett i olje. Ha på krydder og la det surre i 5 minutter. Spe med buljong og vann Ha i Creme Fraice. Kok opp og ha i kyllingfileene og maisen. Tilsett salt og pepper hvis ønskelig. Pynt med persille rett før servering.

Serveres med enten brød eller ris.